Vragen / advies voor jouw Marokko reis?

Bijzondere groepsreizen Marokko 2018

Naast ons reguliere aanbod qua reizen en excursies organiseren wij ook bijzondere groepsreizen bij Maroc Travel. Met deze reizen willen wij u Marokko op een nog specialere manier laten zien dan wij doorgaans al doen. De meeste van deze reizen worden begeleid door een Nederlandstalige reisbegeleider.

Zo vindt op vrijdag 9 maart onze 8-daagse Yoga Mystical Morocco reis plaats onder begeleiding van Kundalini Yoga experts Tim Schipper en Marieke de Lange. Deze editie zit helaas al vol, maar gelukkig staat deze reis vrijdag 9 november opnieuw op ons programma.

Arabist en reisjournaliste Mariëtte van Beek neemt u net als voorgaande jaren zowel in het voorjaar als in het najaar mee naar Marrakech en het Hoge Atlasgebergte. Tijdens deze 8-daagse reis ontdekt u de geheimen van de bijzondere koningsstad Marrakech en maakt u een excursie naar de prachtige natuur en tradities in de Hoge Atlas. In september kan deze reis verlengd worden tot een 15-daagse rondreis met een reis door Zuid-Marokko tot aan de Sahara woestijn. De reis in het najaar is een “women only”-editie.

In het voorjaar begeleidt Joke Schuurman een speciale 50 plus wandelreis door de Hoge Atlas. Naast het wandelen maakt u ook kennis met de Berbercultuur. De wandelreis in april is alleen bedoeld voor vrouwen en tijdens de editie in mei mogen vrouwen én mannen deelnemen. Deze reis wordt begeleid door een lokale gids.

Ook staat er dit najaar voor het eerst een Kruidenreis met Mira Roosenburg en een Ambachtsreis met Caroline van Wijngaarden op het programma.

Net zoals vorig jaar oktober begeleidt fotografe Anja Robertus ook dit jaar in dezelfde maand de Foto- en Cultuurreis. Zowel in Marrakech als tijdens de rondreis door Zuid-Marokko krijgt u van haar tips en trucs over fotograferen. Dit jaar is er ook een speciale avontuurlijke ouder & kind reis onder begeleiding van Anja en haar zoon Camiel. Deze reis brengt u ook naar Essaouira aan de Atlantische Kust.

Verder behoren de volgende bijzondere groepsreizen tot ons aanbod:

Graag nemen wij u mee op één van onze bijzondere groepsreizen!