Vragen / advies voor jouw Marokko reis?

Garantiefonds

Garantiefonds

Veilig en vertrouwd op reis

Als je op reis gaat naar Marokko met Maroc Travel ga je op reis met een échte Marokko specialist met een groen hart en eerlijk hart. We zijn en werken kleinschalig en zijn lid van de VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties). Ook zijn we aangesloten bij het garantiefonds VZR Garant. In Marrakech werken we samen met Morocco Toubkal Adventure met hun eigen kantoor in Gueliz. Onze partner is als Travel Agency ingeschreven met een Marokkaanse licentie. Dat betekent dat je vooraf en tijdens je reis weet waar je aan toe bent. Wij werken direct met de lokale bevolking zonder tussenpersonen en zorgen voor een fatsoenlijk salaris. Als compensatie voor de CO2 van je vlucht vragen wij een kleine bijdrage van € 7,50 per persoon voor ons groene Hoge Atlas fonds. Daarmee planten we in januari bomen en struiken. Met Maroc Travel ga je vertrouwd en verantwoord op reis naar Marokko. Als consument en ook als je voor jouw bedrijf een teamuitje, incentive of studiereis organiseert.
Om onze kwaliteit te borgen zijn we ook lid van het netwerk van WereldStadGidsen.

VZR Garant

Reisbureau Maroc Travel B.V. (KvK 50938312) is aangesloten bij VZR Garant. U kunt dit controleren via VZR Garant deelnemers .

Calamiteitenfonds

calamiteitenfondsHet garantiefonds dat u zekerheid biedt in het geval van een erkende calamiteit is het Calamiteitenfonds.
Reisbureau Maroc Travel B.V. (KvK 50938312) is op dit moment niet aangesloten bij deze Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Aan her-aansluiting wordt gewerkt, u ziet dit bij u boekingsbevestiging.

Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een erkende calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een erkende calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Als er voor uw bestemming een calamiteit is vastgesteld door de SGR kunt u vinden op calamiteitenfonds.nl/calamiteiten

Wereldstadgidsen – Wereldstadgids Marrakech

Kwaliteit hebben we niet alleen hoog in ons vaandel staan door deelname aan deze verschillende garantiefondsen. Dat we kwaliteit uitermate serieus nemen laten we ook zien door onze deelname aan de club van Wereldstadgidsen wereldwijd. WereldStadGidsen is een netwerk van Nederlandstalige kwaliteitsgidsen in meer dan 30 wereldsteden. Behalve een Nederlandse achtergrond en kennis van het vak hebben alle wereldstadgidsen één ding vooral met elkaar gemeen: liefde en passie voor hun wereldstad. Met wandel- of fietstours, excursies op maat en kwaliteitsdienstverlening helpen al deze Nederlanders en Vlamingen om jouw wereldstad bezoek tot een fantastische ervaring te maken. Helma & Omar zijn samen met hun team van lokale specialisten graag ook jouw Wereldstadgids in Marrakech.

Maroc Travel = vertrouwd en verantwoord op reis!