Vragen / advies voor jouw Marokko reis?

Yoga Mystical Morocco

 • Duur 9 dagen + evt. verl. Atl. Kust
 • Prijs vanaf
  € 1090 p.p.

Ontdek Mystical Morocco en de geheimen van de bijzondere koningsstad Marrakech. Samen met Kundalini Yoga experts Marieke en Tim om ook uw eigen rust te vinden. Afsluiting midden in de overweldigende natuur van de bijna woestijn nabij Tafraoute in de Anti Atlasbergen. Met ontspannen Kundalini Yoga voor elk niveau. Deze bijzondere Mystical Morocco reis naar Marrakech & Tafraoute organiseren wij slechts 1x per jaar. Max. 15 deelnemers (VOL=VOL). In 2020 van woensdag 21 oktober t/m woensdag 28 oktober. De week daaraan voorafgaand kun je ook mee met de Mystical Sahara Journey met Tim & Marieke.

Ontdek Mystical Morocco en de geheimen en mystiek van de bijzondere koningsstad Marrakech. Historie, legendes en het bruisende leven van alledag gaan hier hand in hand. Kundalini Yoga experts Tim en Marieke laten zien hoe u juist te midden van al deze hectiek toch u eigen rust kunt vinden. Zij nemen u graag mee op ontdekkingstocht om de bijzondere en mystieke plekken van Marrakech te ervaren. Daarnaast is er nog genoeg tijd om ook u eigen innerlijke kracht te ontdekken met dagelijkse Kundalini Yogasessies. Of voor een ontspannen massage bij één van de lokale hammams. Na de drukte van Marrakech maakt u een prachtige rit dwars door de Hoge Atlas om nabij het plaatsje Tafraoute in de Anti Atlas bergen temidden van de overweldigende natuur helemaal tot rust te komen.

 • Ontdek de hoogtepunten van Marrakech op een bijzondere manier.
 • Met sympathieke en deskundige begeleiding van Tim Schipper en Marieke de Lange als Kundalini Yogadocenten.
 • Yoga voor elk niveau; ook voor beginners, niets is verplicht.
  Is yoga beoefenen bijna helemaal nieuw? Of bent u juist al zeer ervaren? Bij deze Kundalini Yoga met focus op het bewustzijn kan vanaf elk niveau worden ingestapt. Tim en Marieke zorgen dat een ieder voldoende oefening krijgt.
 • Cultuur & natuur: naar Marokko gaat u niet alleen voor de historie en de cultuur; laat u vooral ook inspireren door de overweldigende natuur.
Goed om te weten

 • In Marrakech is het verblijf in een rustig, kleinschalig Riad hotel midden in de oude Medina vlakbij het bruisende plein Jemaa el Fna. Een bijzondere en onverwachte oase van stilte en rust.
 • In Marrakech zit het ontbijt inbegrepen bij de prijs. Dit geldt ook voor het welkomstdiner in Marrakech.
 • Tijdens het verblijf in het Anti Atlasgebergte zijn ook de diners en de (picknick) lunches inbegrepen.
 • De vlucht boekt u zelf. Met Transavia kunt u (vanaf Amsterdam) naar Marrakech vliegen en terug vanaf Agadir. Klik op meerdere bestemming als u een vlucht wilt selecteren.
 • Toeslag 1-persoonskamer: € 125 p/p
 • Eventuele extra nachten vooraf in Marrakech kan ook:
  € 75 per nacht voor een 2-persoonkamer;
  € 55 per nacht voor een 1-persoonskamer.
  De prijs is inclusief ontbijt en inclusief toeristenbelasting.
 • U wordt afgehaald vanaf het vliegveld in Marrakech; ook als uw vlucht op een eerdere dag is.
 • Mogelijke verlenging aan het einde met 4 nachten aan de Atlantische kust (kijk bij bijzonderheden).
 

Dag 1Dag 1 - Yoga Mystical Morocco

Aankomst in Marrakech

Bij aankomst op het vliegveld van Marrakech is er een directe transfer naar ons kleine en sfeervolle Riad hotel in het oude centrum van de stad, de Medina van Marrakech. Afhankelijk van de aankomsttijd van de vlucht is er gelegenheid om samen deze bijzondere koningsstad te bezoeken. Ook kunnen we genieten van de eerste Kundalini ontspanningsoefeningen met Tim op het dakterras van ons Riad hotel of ergens in een mooie tuin in Arabische sfeer.

Dag 2Dag 2 - Yoga Mystical Morocco

Ontdekkingstocht Marrakech

Vandaag is er alle tijd om te beginnen aan de ontdekkingstocht van historisch en mystiek Marrakech. Samen met Tim en Marieke gaan we op zoek naar geheimen en ook de minder bekende plekken van deze eeuwenoude koningsstad. Waarbij ook de klassieke bezienswaardigheden niet zullen worden overgeslagen.

Dag 3Dag 3 - Yoga Mystical Morocco

Vervolg ontdekkingstocht in Marrakech

Nog voor het ontbijt kunnen we genieten van yoga met uitzicht vanaf het dakterras van ons Riad hotel. Na het ontbijt wordt de ontdekkingstocht door Marrakech vervolgd.

Dag 4Dag 4 - Yoga Mystical Morocco

Over de Hoge Atlas naar het zuiden

Vandaag pakken we onze spullen in voor een lange en bijzonder mooie reis naar het diepe zuiden. Er wordt een prachtige rit gemaakt dwars door het kleurrijke Hoge Atlasgebergte om te eindigen in de bijzondere Ameln vallei vlakbij het plaatsje Tafraoute. Hier verblijven we in een sfeervol hotel met zwembad en uitzicht op de bergen van de Anti Atlas.

Dag 5Dag 5 - Yoga Mystical Morocco

Yoga & Natuur

Vandaag gaan we op ontdekkingstocht in de Ameln vallei. Met piepkleine dorpjes bestaande uit tegen de rotsen van de Jebel Lkest (berg) opgebouwde lemen huisjes, omgeven door dadelpalmen. Voldoende mooie en inspirerende plekken voor ontspannen Kundalini Yoga oefeningen.

Dag 6Dag 6 - Yoga Mystical Morocco

Yoga & Natuur

De blauwe rotsen – ooit van kleur voorzien door een Belgische kunstenaar – vragen om onze aandacht. Wat een prachtige plek en omgeving om hier tot bezinning te komen!

Dag 7Dag 7 - Yoga Mystical Morocco

Yoga & Natuur

Vandaag nemen we afscheid van de lieflijke Ameln vallei en gaan we voor onze laatste overnachting naar de bijzondere Kasbah Tizourgane. Als vesting boven op een kleine heuvel voelen we hoe hier vroeger de sfeer moet zijn geweest die het nodig maakte om zichzelf te verdedigen tegen indringers van buitenaf. Een bijzondere plek om deze bezinningsreis te eindigen!

Dag 8Dag 8 - Yoga Mystical Morocco

Afscheid van de bergen en transfer naar het vliegveld

Het verfrissende en inspirerende verblijf van slechts 8 dagen in Marokko lijkt veel langer te hebben geduurd. Quality time met zoveel nieuwe indrukken en hernieuwde energie om mee naar huis te nemen. Als u nog even langer wilt genieten van al het moois dat Marokko te bieden heeft, is het mogelijk om een aantal extra nachten te verblijven aan de Atlantische Kust. Kijk bij bijzonderheden.

In Marrakech verblijft u in een mooi klein Riad hotel vlakbij het beroemde plein Jemaa el Fna. Het ontbijt en welkomstdiner hier zitten inbegrepen in de prijs. In het zuiden verblijft u in mooi gelegen en sfeervolle Berber hotels. Daar zijn alle maaltijden inbegrepen.

Toeslag 1-persoonskamer: € 125

Verlenging Atlantische kust – Tamraght

4 extra nachten € 265 p.p.:

 • gedeelde kamer;
 • inclusief 4x ontbijt en 3x diner (één avond uit eten);
 • 2 excursies: 1 – dagtrip naar Paradise Valley (inclusief lunch) en bezoek aan medicinale traditionele kruidentuin en een traditionele arganolie brouwerij 2 – ochtendwandeling naar dorpje Taghazout over het strand.

6 extra nachten € 400 p.p.:

 • gedeelde kamer;
 • inclusief 6x ontbijt en 4x diner (2 x avond uit eten)
 • 2 excursies: 1 – dagtrip naar Paradise Valley (inclusief lunch) en bezoek aan medicinale traditionele kruidentuin en een traditionele arganolie brouwerij 2 – ochtendwandeling naar dorpje Taghazout over het strand 3 – dagtrip naar de souks van Agadir 4 – dagtrip naar authentiek vissersdorp Imsouane.

Optioneel ter plaatse te regelen: surflessen – inclusief materiaal & lunch – € 50 per dag.

bekijk ook het online fotoboek voor een impressie van één van de andere yoga reizen met Tim Schipper

 

 • Duur 9 dagen + evt. verl. Atl. Kust
 • Prijs vanaf
  € 1090 p.p.

Wij maken graag een voorstel op maat!

Offerte aanvragen

Of neem vrijblijvend contact met ons op

In deze reis
 • Cultuur
 • Marrakech
 • Rondreis
 • Yoga