Wandelen in Marokko – Atlas bergen en woestijn

Maroc Travel is specialist voor elke wandelreis in Marokko.  Van eenvoudige (dag) wandelingen tot een pittige trektocht.  Maroc Travel biedt de grootste variatie aan wandelreizen in Marokko, van bergen tot woestijn. Vertrouwd en betrouwbaar. Zodat u ontspannen geniet van uw wandelvakantie in Marokko. De grote variatie in klimaat maken Marokko het hele jaar een geliefde bestemming voor een wandelvakantie. En … alle tochten zijn met bagagevervoer. Kijk deze VIDEO van onze Toubkal hike

Anders

Wandelen in Marokko is zó anders dan bij ons. Een wandelvakantie in Marokko is een ervaring die je nergens anders beleeft. Hier zijn de mensen nog écht gastvrij en vriendelijk en lijkt de tijd een beetje stil te staan. Zo kom je heerlijk tot rust terwijl je actief geniet van het prachtige landschap. Ontdek Marokko van binnenuit!

Individueel of met groep

Als je wilt wandelen in Marokko kun je kiezen uit een dagexcursie naar de Hoge Atlas maar je kunt ook langer gaan. Erg leuk is een trektocht van twee of meer dagen. Dat kan privé of je kunt mee met een kleine (internationale) groep. Wil je wandelen naar de hoogste top? Ook dat kan met groep of individueel, in de zomer én in de winter.

Mét vervoer van bagage

Als je een wandel-trektocht gaat lopen in de bergen dan wordt de bagage vervoerd op muildieren. Bij de wandelreizen in de woestijn gaat de bagage op kamelen.  Hou je niet zo van naar A naar B en overnacht je het liefst zo comfortabel mogelijk: kies dan voor een wandelreis met vaste standplaats.

Marokko specialist

Maroc Travel is dé specialist voor alle soorten wandelreizen. Maak een trektocht met muildieren en overnacht ‘bijna bij de lokale bewoners thuis’; in fraai gelegen, authentieke Berber-huizen. Of maak een wandeltrektocht met kamperen en maak bivaque ‘in the middle of no where’ langs een kabbelende bergbeek of bij een waterput. In de winter zijn er ook trektochten met kamelen.

Mogelijkheden

Met onze Marokko wandelreizen bieden we afgestemd op elk seizoen een gepast en zorgvuldig samengesteld programma. Voor een wandelvakantie die past bij jouw wensen. Maroc Travel verzorgt graag jouw Marokko wandelreis om zoveel mogelijk moois te zien. En om volop en actief te genieten. We geven je graag meer informatie over het wandelen in Marokko!

Meer informatie

Wij kunnen je alles vertellen over wandelen in Marokko. Om te weten te komen hoe mooi het werkelijk is moet je het met eigen ogen zien. Een reis volgens jouw voorkeuren kun je boeken door een e-mail te sturen naar info@maroctravel.info of via het contactformulier. Je kan ook online chatten, app-en (Helma 06 55 27 72 35) of bellen (0)252-861874.