Vragen / advies voor jouw Marokko reis?

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

De vlucht naar Marokko boekt u zelf. Omdat een (goedkope) vlucht naar Marokko het meest eenvoudig direct online zelf kan worden geboekt.
Wat die vlucht kost kan wel een groot verschil maken op de totaalprijs van uw reis. Reserveer daarom uw vlucht naar Marokko zo vroeg mogelijk; zo verdient u zelf uw vroegboekkorting. Op een retour vliegticket naar Marrakech scheelt dat maar zo € 100,- per persoon en soms nog wel meer.

Voor sommige groepsreizen hanteren wij een extra zogenaamde vroegboekkorting voor echte ‘early-birds’.
Zodat we bijna al onze reizen met gegarandeerd vertrek kunnen aanbieden.

Vlucht boeken naar Marokko – cookies op de websites

Bij het zoeken naar een vlucht is het goed om te weten dat de cookies op de websites van de vluchtmaatschappijen bijhouden hoe vaak en naar welke bestemming u zoekt. En als u dan voor de tweede of de derde keer vanaf hetzelfde IP-adres gaat zoeken zijn de prijzen ongemerkt opgehoogd. Het enige wat u daartegen kunt doen is om bijvoorbeeld het uitgebreid zoeken vanaf uw internetadres thuis te doen en zodra u definitief weet op welke dag u wil gaan vliegen de vlucht te boeken op het internetadres (IP-adres) van iemand anders; bijvoorbeeld van vrienden of uw buren.

Op de pagina vlucht boeken leest u meer over hoe u een (goedkoop) vliegticket naar Marokko vindt.

U kunt ook met ons bellen of chatten voor advies (zie rechtsonder in uw scherm).

Duurzaam op reis met Maroc Travel

Aan al onze reizigers vragen wij een kleine en vrijwillige bijdrage ter compensatie van de CO2 voor uw vlucht naar Marokko. Voor slechts € 7,50 p/p spaart u zo met ons mee voor ons Groene Hoge Atlas fonds. En levert ook u directe bijdrage aan de (her)plant van fruit- en walnotenbomen waarmee wij tegelijkertijd ook de lokale bevolking steunen. Veel van de lokale inwoners in het Hoge Atlas gebergte hebben het immers niet breed. Dus ook door daar te gaan wandelen met bagagevervoer helpt u de lokale bevolking aan extra, goed betaald werk. Met elk muildier loopt ook de eigenaar mee. Die muildieren zijn bijna altijd van kleine boeren die hun muildier gebruiken om hun kleine terrasakkertjes met een woelploeg te bewerken. Het bagagevervoer wat zij met hun muildier voor de toeristen verzorgen is een zeer welkome aanvulling op hun karige bestaan. Bij Maroc Travel werken wij bovendien direct met de bewoners uit de dorpen, wij zorgen voor een goed salaris en wij betalen iedereen direct na afloop van het werk. En vooral ook aan die laatste voorwaarde kan menig reisorganisatie niet tippen. U mag onze lokale medewerkers natuurlijk altijd een extra tip geven als u tevreden bent!

Lees ook het interview met Maroc Travel “Op reis met respect voor natuur en cultuur“.

LET OP: Voor het reserveren van uw reis bij Maroc Travel rekenen wij geen administratiekosten! En dat blijven wij doen. Wel rekenen wij verplicht € 2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds. En als u een vlucht via ons wilt reserveren rekenen we daar wel kosten voor (€ 50 per boeking zie vlucht boeken).