Vroegboekkorting

De vlucht naar Marokko is soms even duur als de reis in Marokko. Reserveer daarom uw vlucht naar Marokko zo vroeg mogelijk; zo verdient u zelf uw vroegboekkorting. Op een retour vliegticket naar Marrakech scheelt dat maar zo € 100 en soms nog veel meer.
Kijk bij Marokko vlucht boeken of stuur een mail – wij geven u graag advies over de beste reisperiode en helpen u bij het vinden van de (ook financieel) best passende vlucht naar Marokko. Desgewenst kunnen wij dat eventueel voor u regelen. Dáár rekenen wij wel administratiekosten voor. Ook moet u de kosten voor de vlucht dan direct en volledig betalen.

Vlucht boeken naar Marokko – cookies op de websites

De Marokko reizen van Maroc Travel zijn (vrijwel allemaal) zonder de vlucht.  Omdat een (goedkope) vlucht naar Marokko het meest eenvoudig direct online zelf kan worden geboekt. Bij het zoeken naar een vlucht is het wel goed om te weten dat de cookies op de websites van de vluchtmaatschappijen bijhouden hoe vaak en naar welke bestemming u zoekt. En als u dan voor de tweede of de derde keer vanaf hetzelfde IP-adres gaat zoeken zijn de prijzen ongemerkt opgehoogd. Het enige wat u daartegen kunt doen is om bijvoorbeeld het uitgebreid zoeken vanaf uw internetadres thuis te doen en zodra u definitief weet op welke dag u wil gaan vliegen de vlucht te boeken op het internetadres (IP-adres) van iemand anders; bijvoorbeeld bij vrienden of uw buren.

Directe vluchten naar Marrakech, Fès of Agadir vindt u bij Transavia (vanaf Amsterdam), Ryanair (vanaf o.a. Eindhoven, Weeze, Charleroi, Beauvais en Frankfürt-Hahn), Thomas Cook (vanaf Brussel) en Tui Fly.be (ook vanaf Brussel-Charleroi). Met een overstap in Casablanca kunt u met Royal Air Maroc vanaf Brussel en Amsterdam naar elke luchthaven in Marokko. Met  ML-tours vliegt u direct naar net noorden naar Tanger, Nador en El Hoceima. Ook met Tui Fly kunt u direct naar het noorden vliegen. Vanaf Eindhoven naar Nador of Oujda. Vanaf Rotterdam naar Tanger, Nador en Oujda. En vanaf Brussel-Charleroi kunt u met Tui Fly direct naar ‘bijna overal’ in Marokko: Al Hoceima, Casablanca, Essaouira, Fez, Nador, Ouarzazate, Oujda, Rabat en Tanger.

Op de pagina vlucht boeken leest u meer over hoe u een goedkoop vliegticket naar Marokko vindt.

U kunt ook met ons bellen of chatten voor advies (zie rechtsonder in uw scherm).

Duurzaam op reis met Maroc Travel

Aan al onze reizigers vragen wij een kleine en vrijwillige bijdrage ter compensatie van de CO2 voor uw vlucht naar Marokko. Voor slechts € 7,50 p/p spaart u zo met ons mee voor ons Groene Hoge Atlas fonds. En levert ook u directe bijdrage aan de (her)plant van fruit- en walnotenbomen waarmee wij tegelijkertijd ook de lokale bevolking steunen. Veel van de lokale inwoners in het Hoge Atlas gebergte hebben het immers niet breed. Dus ook door daar te gaan wandelen met bagagevervoer helpt u de lokale bevolking aan extra, goed betaald werk. Met elk muildier loopt ook de eigenaar mee. Die muildieren zijn bijna altijd van kleine boeren die hun muildier gebruiken om hun kleine terrasakkertjes met een woelploeg te bewerken. Het bagagevervoer wat zij met hun muildier voor de toeristen verzorgen is een zeer welkome aanvulling op hun karige bestaan. Bij Maroc Travel werken wij bovendien direct met de bewoners uit de dorpen, wij zorgen voor een goed salaris en wij betalen iedereen direct na afloop van het werk. En vooral ook aan die laatste voorwaarde kan menig reisorganisatie niet tippen. U mag onze lokale medewerkers natuurlijk altijd een extra tip geven als u tevreden bent!

Lees ook het interview met Maroc Travel “Op reis met respect voor natuur en cultuur“.

LET OP: Voor het reserveren van uw reis bij Maroc Travel rekenen wij geen administratiekosten! En dat blijven wij doen. Wel rekenen wij verplicht € 2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds. En als u een vlucht via ons wilt reserveren rekenen we daar wel kosten voor (€ 50 per boeking zie vlucht boeken).