Vragen / advies voor jouw Marokko reis?

Bijzondere Marokko reizen met bijzondere begeleiding

Naast onze ‘gewone’ bijzondere reizen naar Marokko mogen we vanaf 2018 ook Liesbet Joris van Resett.be regelmatig in Marokko ontvangen in het Hoge Atlas gebergte en in de woestijn met haar groepen van jongeren en ouders van jongeren met bijzondere noden omwille van (vermoeden van) Autisme, ADHD, faalangst, hoogbegaafdheid, …

Uit eigen ervaring weet Liesbet hoe de fysieke inspanning door de adembenemende Marokkaanse overweldigende natuur en landschappen je een innerlijke rust geeft die leidt tot nieuwe inzichten die je eigen kracht (terug) naar boven haalt.

Liesbet Joris is Bezieler/jongerenbegeleider/(auti)coach. Zelf moeder van drie zonen met bijzondere noden omwille van autisme, ADHD en hoogbegaafdheid. Naast een levenlang leren is het Liesbet haar passie om mensen (vooruit) te helpen, hun krachten te helpe ontdekken en hen van daaruit oplossingen te laten ontdekken voor moeilijkheden die ze zelf ondervinden.
Voor meer informatie kijk op haar website www.resett.be

 

 

 

 

Ontdek de overweldigende kracht van het Marokkaanse Atlasgebergte tijdens de speciale back to basic-reizen voor personen met ADHD, HSP en ASS.

Tot rust komen en jezelf (her)ontdekken, dat gebeurt er tijdens een week wandelen in het Atlasgebergte waar geen auto’s rijden, geen lichtreclames zijn, geen internetconnectie aanwezig is, de mensen leven op het ritme van de natuur of hun muildier en hun klok soms langzamer lijkt te slaan dan de onze…

Al heel snel neem je dit ritme en de rust over. Hierdoor komt er ruimte vrij in je hoofd om onder begeleiding van (auti)coach en jongerenbegeleider Liesbet Joris, van ResetT VZW, jezelf terug te vinden, stil te staan bij datgene waar je in onze hectische maatschappij niet toekomt of een weg uit te stippelen die je in de toekomst wil gaan volgen om de onrust in je hoofd en lichaam beter de baas te kunnen.

Daarnaast is het genieten van de eerste tot de laatste dag, samen met maximum 7 andere deelnemers en een super professioneel lokaal team bestaande uit gids, kok en dierendrijver.

In de wintermaanden zoeken we deze rust en kracht op in de Sahara.