Beste Anja, Mariëtte en Helma Alweer ruim tien dagen terug in Nederland wil ik op deze manier nogmaals, en ook aan Helma van Maroc Travel, laten weten dat ik de fotoreis Marrakech en Zuid Marokko van eind oktober fantastisch vond. Alles was goed verzorgd: de hotels en het vervoer, de reis liep gesmeerd en was […]

Het was niet mijn idee om op reis te gaan naar Marokko. Laat ik met die bekentenis beginnen. Een islamitisch land, oppassen met eten en drinken, hitte, waren een paar aspecten die maakten dat ik de nodige reserves had. Maar mijn vrouw had wel de lokroep ervaren van de bijzondere cultuur en natuur van dit […]

Hallo Omar en Helma, We zijn alweer een paar dagen thuis en willen jullie nog even laten weten dat we met veel plezier terugkijken op een onvergetelijke reis! Het was een goede combinatie van inspanning en ontspanning, eenvoudige berber guesthouses met de luxe begeleiding van een goede enthousiaste gids en kok. Door hen zijn we […]

Net terug van een prachtige vakantie in Marokko en we zijn het met zn vieren eens dat het echt geweldig was. Mede door onze gids.

Mijn man en ik hebben een fantastische vakantie achter de rug dankzij jullie vlekkeloze organisatie en het prachtige programma.

Niets leuker dan een stad verkennen op de fiets! Dat geldt zéker ook voor Marrakech. … We hebben extra veel van de omgeving van de stad gezien en fantastisch door de Palmerai gefietst. Gezellig samen gepicknickt en gebabbeld. Op de fiets zie je veel meer, is alles dichterbij, het is bovendien een levendige ervaring om deel te nemen aan het veelzijdige verkeer… Hartstikke leuk dus. Echt een aanrader!

Zo’n goed georganiseerde, leuke reis, waarbij je kennis maakt met het échte Marokko….. Het stadsleven van Marrakech, alle uithoeken gezien.

De gids, Omar, vonden wij fantastisch: hij gaf veel info over het gebied, de cultuur; hij sprak goed Engels; voelde zich verantwoordelijk.