Wellness net buiten Marrakech

Wellness net buiten Marrakech is een fantastisch manier om je bezoek aan de sprookjesachtige stad Marrakech compleet te maken. Dit is pure verwennerij voor body & soul. Nieuwe indrukken, prachtige rit langs de kleurrijke bergen, bezoek aan lokale wekelijkse boerenmarkt en een vegetarische lunch in een kruidentuin. Met een heerlijke massage als een meer dan weldadige afsluiting in een prachtige en luxe hammam complex met geurende rozentuin en buitenzwembad.

Wellness net buiten Marrakech; in de prachtige bergachtige omgeving op zoek naar rust, natuur en verwennerij

Wil je meer zien dan alleen de oude binnenstad van Marrakech? Ben je geïnteresseerd in kruiden en oliën? En gun je jezelf een middagje natuurlijk loungen met een afsluitende massage van top tot teen in een heerlijk luxueuze en prachtig gelegen hammam complex? Bezoek dan met ons lavendel- en rozentuinen. Laat je voeten masseren in een buitenbad met mineraalzouten. Geniet van een vegetarische goodie lunch met een slowfood juice. En geniet van het prachtige landschap tijdens de rit van de ene naar de andere locatie. Dit is een dag die je jezelf echt gunt. Vol met prachtige indrukken en verwennerijen voor body & soul. Kortom: een hele dag genieten met alleen maar quality time.

Een bezoek aan een hammam (traditioneel badhuis) met daarna een relaxerende massage zijn een geweldige ervaring. De kers op de taart na een dag vol nieuwe indrukken, geuren en kleuren. Middels een scrubbehandeling worden alle losgeweekte afvalstoffen afgevoerd. Ook je hoofd kun je hier heerlijk laten ‘leegstromen’. Een extra reiniging van lichaam en geest. Als herboren stap ja na deze fantastische dag weer in het privé vervoer dat je terug naar Marrakech brengt.

Wil je een aanvullende of een aangepaste hammam behandeling? Geef dit dan vooraf door.

P.S. Omdat de hammam buiten de stad ligt – niet zo heel ver van het internationale Menara vliegveld van Marrakech – is het ook mogelijk om aan het eind van deze dagexcursie te eindigen bij het vliegveld. Vanaf de hammam is een transfer direct naar het vliegveld circa 30 minuten. Afhankelijk van uw vluchttijd is het programma voor u dan mogelijk wat ingekort.

Vertrek alleen op maandag. Andere dagen zijn ook mogelijk, maar dan is een bezoek aan de wekelijkse boerenmarkt alleen mogelijk als er in omliggende dorpen een dergelijke markt plaatsvindt. Het bezoek aan de wekelijkse boerenmarkt wordt anders vervangen door een bezoek aan een mooi uitzichtpunt en een kleine eenvoudige wandeling naar een Berberdorpje. Voor wie deze wandeling fysiek niet mogelijk is, is er de mogelijkheid om op de rug van een muildier evengoed hieraan deel te nemen.

Duur dagprogramma: van 09.30u tot en met 19.00u.

Prijs is vanaf €175 per persoon. Op aanvraag (minimaal 4 personen) is “Wellness net buiten Marrakech” ook mogelijk als programma op maat; voor jouw eigen privé groep(je).

De prijs is inclusief:

  • vervoer vanaf en terug naar Marrakech en vervoer naar de verschillende locaties
  • bezoek aan wekelijkse boerenmarkt / eenvoudige bergwandeling
  • voetenbadje met mineraalzouten
  • gezonde lunch met heerlijke verse salades en een fruit ‘smoothie’
  • hammam: traditionele scrubbehandeling met aromatische oliën (30 minuten) en een relaxerende massage (30 minuten)
[/tabs]