Marrakech Wellness excursie

Wellness buiten Marrakech is een fantastisch manier om je bezoek aan de sprookjesachtige stad Marrakech compleet te maken. Dit is pure verwennerij. Voor body & soul. Nieuwe indrukken, prachtige rit langs de kleurrijke bergen, bezoek lokale boeren week markt, vegetarische lunch in een kruidentuin en een meer dan weldadige afsluiting in een prachtige en luxe hammam complex met geurende rozentuin en buitenzwembad.

Wellness net buiten Marrakech; in de prachtige bergachtige omgeving op zoek naar rust, natuur en verwennerij

Wil je wat meer zien dan alleen de oude binnenstad van Marrakech. Ben je geïnteresseerd in kruiden en oliën. Gun je jezelf een middagje natuurlijk loungen met een afsluitende massage van top tot teen in een heerlijk luxueuze en prachtig gelegen hammam complex. Bezoek met ons lavendel en rozen tuinen. Laat je voeten masseren in een buitenbad met minerale zouten. Geniet een vegetarische goodie lunch met een slowfood juice. En geniet van het prachtige landschap tijdens de verplaatsingen. Dit is een dag die je jezelf moet gunnen. Vol met prachtige indrukken en verwennerij voor body & soul.

Dit is gewoon een hele dag genieten; alleen maar quality time.
Start dagprogramma: 09h30 vertrek vanaf Marrakech
Vertrek alleen op maandag. Andere dagen ook mogelijk alleen dan bezoek boeren-week-markt alleen indien ‘ergens’ mogelijk.
Bezoek boeren-week-markt wordt anders vervangen door een bezoek aan een mooi uitzichtpunt en een kleine eenvoudige wandeling naar een Berberdorpje.
Voor wie dit wandelen fysiek niet mogelijk is; er is een mogelijkheid dit op de rug van een muildier mee te doen.

Inclusief een gezonde lunch met heerlijke verse salades en een fruit ‘smoothie’.

Een bezoek aan een hammam (het traditionele badhuis) met daarna een relax massage zijn een geweldige ervaring. De kers op de taart na een dag vol nieuwe indrukken, geuren en kleuren. Alle losgewerkte afvalstoffen worden hierdoor afgevoerd. Ook je hoofd kun je hier heerlijk laten ‘leegstromen’. Een extra reiniging van lichaam en geest. Als herboren stap ja na deze fantastische dag weer in het privé vervoer dat je terug naar Marrakech brengt. Bij de prijs in begrepen is:
– le hammam et gommage traditionnel 30 min 
Application de savon noir aromatisé aux huiles essentielles d’Eucalyptus, suivi d’une exfoliation au gant en kiss et d’une application d’un lait corporel hydratant aux huiles essentielles de fleur
– suivi d’un massage 30 min relaxant

Wil je een aanvullende of een aangepaste hammam behandeling geef dit dan vooraf door.

PS Omdat de hammam buiten de stad ligt – niet zo heel ver van het internationale Menara vliegveld van Marrakech is het ook mogelijk om aan het eind van deze dagexcursie te eindigen bij het vliegveld. Vanaf de hammam is een transfer direct naar het vliegveld circa 30 minuten.
Afhankelijk van uw vluchttijd is het programma voor u dan mogelijk wat ingekort.

Start dagprogramma: om 09h30; einde ca. 19u00.

Op aanvraag (min. > 4 personen) is “Wellness buiten Marrakech” ook mogelijk als programma op maat; voor jouw eigen privé groep(je).

 

[/tabs]