dagexcursie Marrakech naar Ouzoud watervallen – hele dag

  • Bestemming: ,
  • Reisduur: 1 dag (start 09h30)
  • Prijs: vanaf € 50

Even een dag ontsnappen uit de drukte en hectiek van Marrakech? Dan is deze dagexcursie naar de prachtige natuur en de grote watervallen van Ouzoud een goede optie. Je moet er wel een stukje voor rijden (160 km / rijtijd ca. 2, 5 uur) maar dan kom je in een mooi paradijsje waar het heerlijk genieten is en je zelfs magot aapjes kunt spotten. Vertrek vanuit Marrakech 09h30, terug in Marrakech ca. 18h30. Bij de watervallen van Ouzoud is er gelegenheid voor een leuke wandeling en er zijn diverse restaurantjes waar je zelf kunt kiezen voor je lunch. De prachtige natuur en de weg er naar toe zal veel indruk maken. Deze uitstap naar de grootste watervallen van Marokko is een aanrader om je droom-steden-trip naar Marrakech compleet te maken.

Ontdek natuur en cultuur bij de watervallen van Ouzoud.

Even een dag ontsnappen uit de drukte en hectiek van Marrakech?
Dan is deze dagexcursie naar de prachtige natuur en de grote watervallen van Ouzoud een goede optie. Je moet er wel een stukje voor rijden (160 km / rijtijd ca. 2, 5 uur) maar dan kom je in een mooi paradijsje water het heerlijk wandelen en genieten is. En je zelfs magot aapjes kunt spotten.

Vertrek vanuit Marrakech 09h30.
Terug in Marrakech uiterlijk om 18h30.

Bij de watervallen van Ouzoud is er gelegenheid voor een leuke wandeling en er zijn diverse restaurantjes waar je zelf kunt kiezen voor je lunch.

De prachtige natuur en de weg er naar toe zal veel indruk maken. Deze uitspa naar de grootste watervalllen van Marokko is zeker een aanrader om je droom-steden-trip naar Marrakech compleet te maken.

De landschappelijke schoonheid zal je plezieren!

Wat is inbegrepen?
Vervoer vanaf – en terug naar – Marrakech.
Begeleiding lokale Engelsprekende Marokkaanse gids.
Afhankelijk van het aantal deelnemers ook Nederlandstalige begeleiding.

Verzamelpunt dag excursie Marrakech naar Ouzoud

We verzamelen om 09h30 aan de zuidkant van het plein Jemaa el Fna.
Voor het oude postkantoor – bij het Unesco monument voor het culturele werelderfgoed van het plein Jemaa el Fna.