1/2 dagexcursie middag Ourika Valley & Setti Fatma

  • Bestemming:
  • Reisduur: 1/2 dag (start 14.00u)
  • Prijs: vanaf € 25

Even een middag ontsnappen uit de drukte en hectiek van Marrakech? Dan is deze halve dagexcursie naar de prachtige natuur in de Ourika vallei een goede optie. In nog geen 45 minuten nemen wij je mee naar een klein natuurlijk paradijsje. Voor een hele middag ontspannen genieten in de frisse buitenlucht. In de Ourika vallei staan een wandeling langs de bergrivier naar de watervallen op het programma. Ook kun je het leuke eco-berber-museum bezoeken (entree 20 dirham) of een bezoek brengen aan een traditioneel aardewerk atelier. De prachtige natuur en de wijze waarop de Berbers hier hun kleine lemen dorpjes tegen de steile hellingen hebben aangebouwd zal veel indruk maken. Zelfs met slechts een middag buiten Marrakech gaat er een hele andere wereld voor je open. Dit moet je gezien hebben om je droom-steden-trip naar Marrakech compleet te maken. Bij > 6 personen korting 20%.

Ontdek natuur en cultuur in het Hoge Atlasgebergte

Even een middag ontsnappen uit de drukte en hectiek van Marrakech?
Dan is deze halve dagexcursie naar de prachtige natuur in de Ourika vallei een goede optie.
In nog geen 45 minuten nemen wij je mee naar een klein natuurlijk paradijsje. Voor een hele middag ontspannen genieten in de frisse buitenlucht.

Vertrek vanuit Marrakech om 14h00.
Terug in Marrakech uiterlijk om 18h30.

In de Ourika vallei staan een wandeling langs de bergrivier naar de watervallen op het programma. Ook kun je het leuke eco-berber-museum bezoeken (entree 20 dirham) of een bezoek brengen aan een traditioneel aardewerk atelier.

De prachtige natuur en de wijze waarop de Berbers hier hun kleine lemen dorpjes tegen de steile hellingen hebben aangebouwd zal veel indruk maken. Zelfs met slechts een middag buiten Marrakech gaat er een hele andere wereld voor je open. Dit moet je gezien hebben om je droom-steden-trip naar Marrakech compleet te maken.

De landschappelijke schoonheid zal je zeker plezieren!
Deze middag excursie naar de Ourika vallei is zeer aan te bevelen voor iedereen die de echte cultuur van de Berber bevolking wil ontmoeten en om te genieten van prachtig uitzichten op de bergen en het landschap.

Wat is inbegrepen?
Vervoer vanaf – en terug naar – Marrakech.
Begeleiding lokale Engelsprekende Marokkaanse gids.
Afhankelijk van het aantal deelnemers ook Nederlandstalige begeleiding.

Verzamelpunt 1/2 dag excursie Marrakech

We verzamelen om 14.00u in Gueliz bij restaurant Mama Afrika.
Om 14h05 kun je ook opstappen bij Hotel Le Foucauld – vlakbij het plein Jemaa el Fna.

Terug in Marrakech: 18h30

Optie: ochtendwandeling Sultans & Kasbahs en lunch

Optioneel kunt u vooraf aanschuiven voor de lunch (bij Mama Afrika heeft u voor minder dan € 10 een goede en complete lunch) of meedoen aan één van onze ochtend excursies.

Bij deze 1/2 dag excursie naar de Ourika kunt u elke dag aansluiten.
Reserveer op tijd! Het aantal plaatsen is beperkt. Kosten:

  • € 25 p.p. voor de middag tour