Vragen / advies voor jouw Marokko reis?

Fietsgids in Marrakech

November 2017
Onze fietsgids Anne  schreef deze leuke blog in 2017. Inmiddels woont Anne niet meer in Marrakech. We hebben echter inmiddels een heel team van leuke en bijzondere (fiets)gidsen in Marrakech. Eén van hen is Rachid. Een leuk interview met hem – van eind januari 2019 – lees je op de website van Baja Bikes.

Salam aleikum,

Mijn naam is Anne (29) en ik kom uit het Noord-Hollandse dorpje Waarland. Inmiddels woon ik bij elkaar alweer bijna 3 jaar in Marrakech. Van een o zo rustige dorpje naar deze hectische stad was een hele grote, maar bijzondere overgang. Destijds heeft de liefde mij naar Marrakech doen verhuizen. Nu run ik samen met mijn geliefde, mijn man Karim, een kleinschalig en low budget riad hotel midden in de Medina (oude binnenstad). Op slechts vijf minuten lopen van het beroemde plein: Djemaa el Fna. Verder begeleid ik fietstours in Marrakech voor Biking in Marrakech (www.biking-in-marrakech.com) en ben ik sinds 1 november jl. begonnen als marketing- en communicatiemedewerker voor Maroc Travel.

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari sta ik voor Maroc Travel op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Een paar dagen later, van woensdag 10 januari tot en met zondag 14 januari, ben ik te vinden op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Aangezien ik zelf in Marrakech woon, ken ik de stad natuurlijk als geen ander. Maroc Travel neemt haar reizigers graag mee om Marokko van binnenuit te ontdekken, daarom zal ik regelmatig een tipje van de sluier lichten en hier meer vertellen over de geheimen van Marrakech. En natuurlijk vertel ik ook graag meer over de bijzondere reizen en excursies die je bij Maroc Travel kunt boeken.

Marhababik / Marhababikoum – van harte welkom! Ook als je vragen hebt.

Tot gauw in Marrakech?